su kaçağı tespiti No Further a Mystery

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde 2 yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda lawnımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Benim adim necmiye aydemir evimin banyo tavanim akiyo banyoya giremiyom bir de tavanim karton piyer tavan islakliktan cokermi ne yapmaliyim lutfen kisa zaman da cevap bekliyorumNecmiye

Merhabalar işlerinizi su kaçak tespiti günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Cevap : Hasan su kaçağı tespit bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile su kaçağı tespit prestijinizden asla ödün vermeyiz. twenty yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde adımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı su kaçağı tespit bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çOkay memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev su kaçağı tespit için tekrar çağırabileceğim biri

Report this wiki page